Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 克 水
- 400 克 大白菜
- 100 克 豬肉片
- 100 克 雪白菇
- 150 克 新鮮蛤蜊,刷洗乾淨
- 150 克 生草蝦 ,去殼去腸泥
- 70 克 青蒜 ,切段
- ¼ 茶匙 鹽
- 1 大匙 日式醬油 (柴魚風味)
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1216 kJ / 291 kcal
- Białko
- 36 g
- Węglowodany
- 18 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 5 g