海鮮無水鍋

海鮮無水鍋

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
2 人份

Składniki

  • 600 克
  • 大白菜
    400 克
  • 豬肉片
    100 克
  • 雪白菇
    100 克
  • 新鮮蛤蜊,刷洗乾淨
    150 克
  • 生草蝦 ,去殼去腸泥
    150 克
  • 青蒜 ,切段
    70 克
  • ¼ 茶匙
  • 日式醬油 (柴魚風味)
    1 大匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 291 kcal / 1216 kJ
Białko 36 g
Tłuszcz 10 g
Węglowodany 18 g
Błonnik 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...