
Urządzenia i Akcesoria
海鮮無水鍋
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
2 人份
Składniki
-
水600 克
-
大白菜400 克
-
豬肉片100 克
-
雪白菇100 克
-
新鮮蛤蜊,刷洗乾淨150 克
-
生草蝦 ,去殼去腸泥150 克
-
青蒜 ,切段70 克
-
鹽¼ 茶匙
-
日式醬油 (柴魚風味)1 大匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
291 kcal /
1216 kJ
Białko
36 g
Tłuszcz
10 g
Węglowodany
18 g
Błonnik
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

低卡新食感
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan