海鮮無水鍋
TM5 TM6

海鮮無水鍋

(Brak ocen)

Składniki

  • 600 克 水
  • 400 克 大白菜
  • 100 克 豬肉片
  • 100 克 雪白菇
  • 150 克 新鮮蛤蜊,刷洗乾淨
  • 150 克 生草蝦 ,去殼去腸泥
  • 70 克 青蒜 ,切段
  • ¼ 茶匙 鹽
  • 1 大匙 日式醬油 (柴魚風味)

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1216 kJ / 291 kcal
Białko
36 g
Węglowodany
18 g
Tłuszcz
10 g
Błonnik
5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy