Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1080 克 水
- 1 ¼ 茶匙 鹽
- 100 克 義大利細扁麵
- 10 克 新鮮紅辣椒
- 5 克 蒜頭
- 10 克 油
- 40 克 洋蔥 ,切塊(約2公分)
- 80 克 豆漿 (無糖)
- 80 克 雞胸肉 ,切塊
- 80 克 小蕃茄 ,對半切
- 40 克 甜椒 (任一種類) ,切條
- 1 茶匙 檸檬汁
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1251 kJ / 299 kcal
- Białko
- 19 g
- Węglowodany
- 45 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 3 g