
Urządzenia i Akcesoria
青蘋果香料肉丸燉飯
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
2 人份
Składniki
香料肉丸
-
紅蔥頭20 克
-
去皮去骨雞胸肉 ,切塊(約3公分)200 克
-
乾燥百里香½ 茶匙
-
乾燥奧勒岡½ 茶匙
-
鹽½ 茶匙
-
白胡椒粉½ 茶匙
燉飯
-
洋蔥 ,切塊80 克
-
培根,任一種類 ,切丁50 克
-
奶油60 克
-
義大利米 ,任一品種150 克
-
雞高湯400 克
-
鹽½ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
青蘋果 ,切丁1 顆
-
檸檬汁1 茶匙
-
帕瑪森起士粉 ,依個人喜好添加10 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
780.5 kcal /
3249.5 kJ
Białko
38.5 g
Tłuszcz
39 g
Węglowodany
79 g
Błonnik
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

輕鬆學做燉飯
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan