
Urządzenia i Akcesoria
西西里白酒海鮮燉飯
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 人份
Składniki
-
蒜頭10 克
-
洋蔥 ,切塊150 克
-
橄欖油20 克
-
義大利米(任一種類) (約15-16分鐘烹煮時間)200 克
-
白酒150 克
-
花枝 ,清洗去除內臟,切圈200 克
-
新鮮蛤蜊,已吐沙100 克
-
魚高湯300 克
-
鮮奶油150 克
-
墨魚汁1 ½ 大匙
-
帕瑪森起士20 克
-
鹽¼ 茶匙
-
匈牙利辣紅椒粉½ 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
624.8 kcal /
2609.5 kJ
Białko
15 g
Tłuszcz
37.5 g
Węglowodany
55.2 g
Błonnik
1.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

輕鬆學做燉飯
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan