西西里白酒海鮮燉飯

西西里白酒海鮮燉飯

4.0 3 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 人份

Składniki

  • 蒜頭
    10 克
  • 洋蔥 ,切塊
    150 克
  • 橄欖油
    20 克
  • 義大利米(任一種類) (約15-16分鐘烹煮時間)
    200 克
  • 白酒
    150 克
  • 花枝 ,清洗去除內臟,切圈
    200 克
  • 新鮮蛤蜊,已吐沙
    100 克
  • 魚高湯
    300 克
  • 鮮奶油
    150 克
  • 墨魚汁
    1 ½ 大匙
  • 帕瑪森起士
    20 克
  • ¼ 茶匙
  • 匈牙利辣紅椒粉
    ½ 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 624.8 kcal / 2609.5 kJ
Białko 15 g
Tłuszcz 37.5 g
Węglowodany 55.2 g
Błonnik 1.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...