
Urządzenia i Akcesoria
海鮮鍋巴飯
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 人份
Składniki
-
白米飯400 克
-
香油30 克
-
鹽¼ 茶匙
-
蒜頭20 克
-
薑5 克
-
油10 克
-
韓國辣椒醬30 克
-
米酒50 克
-
花枝 ,切圈(約1公分)150 克
-
草蝦仁 ,去腸泥150 克
-
洋蔥 ,切絲100 克
-
韓式泡菜40 克
-
太白粉 ,先與1大匙水調勻1 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
190.5 kcal /
797 kJ
Białko
13.8 g
Tłuszcz
10.8 g
Węglowodany
8 g
Błonnik
1.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

幸福便當菜
61 Przepisów
Tajwan
Tajwan