
Urządzenia i Akcesoria
松子鴨肉千層派
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 50 min
4 人份
Składniki
-
洋蔥 切塊100 克
-
橄欖油 ,需多備一些刷油用30 克
-
孜然粉 ,依個人口味調整1 ½ - 2 茶匙
-
肉桂粉 ,需多備一些裝飾用1 大匙
-
香菜粉 ,依個人口味調整1 ½ - 2 茶匙
-
乾燥茴香籽2 茶匙
-
番紅花1 小撮
-
去皮鴨胸肉 ,切塊(約3公分)600 克
-
杏桃乾 ,切塊150 克
-
水80 克
-
雞高湯醬1 茶匙
-
烤過的松子 ,需多備一些裝飾用50 克
-
萊姆 ,取皮屑和汁液2 顆
-
橄欖油 ,刷油用
-
酥皮麵糰 (約 48 公分 x 25 公分)4 張
-
冰糖粉1 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
477 kcal /
1997 kJ
Białko
37 g
Tłuszcz
18 g
Węglowodany
37 g
Błonnik
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

摩洛哥街頭小吃
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan
Możesz także polubić...
1 godz. 40 min
3 godz. 10 min
35 min
1 godz. 15 min
Brak ocen
Brak ocen
55 min
Brak ocen
40 min
Brak ocen
1 godz.
1 godz. 30 min