松子鴨肉千層派

松子鴨肉千層派

Brak ocen
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 50 min
4 人份

Składniki

  • 洋蔥 切塊
    100 克
  • 橄欖油 ,需多備一些刷油用
    30 克
  • 孜然粉 ,依個人口味調整
    1 ½ - 2 茶匙
  • 肉桂粉 ,需多備一些裝飾用
    1 大匙
  • 香菜粉 ,依個人口味調整
    1 ½ - 2 茶匙
  • 乾燥茴香籽
    2 茶匙
  • 番紅花
    1 小撮
  • 去皮鴨胸肉 ,切塊(約3公分)
    600 克
  • 杏桃乾 ,切塊
    150 克
  • 80 克
  • 雞高湯醬
    1 茶匙
    1 塊 雞高湯塊(用於0.5公升的水)
  • 烤過的松子 ,需多備一些裝飾用
    50 克
  • 萊姆 ,取皮屑和汁液
    2 顆
  • 橄欖油 ,刷油用
  • 酥皮麵糰 (約 48 公分 x 25 公分)
    4 張
  • 冰糖粉
    1 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 477 kcal / 1997 kJ
Białko 37 g
Tłuszcz 18 g
Węglowodany 37 g
Błonnik 8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...

Pokaż wszystkie