
Urządzenia i Akcesoria
方塊蟹餅
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 35 min
8 人份
Składniki
蕃茄醬
-
薑 ,去皮,切塊2 公分
-
紅辣椒,任一種類 ,對半切並去籽1 根
-
新鮮萊姆汁10 克
-
鹽1 茶匙
-
蕃茄 ,切四等份2 顆
蟹肉內餡
-
新鮮香菜20 克
-
萊姆皮1 片
-
蒜頭1 粒
-
鹽1 茶匙
-
紅辣椒,任一種類 ,對半切並去籽1 根
-
孜然粉1 小撮
-
新鮮去殼蟹肉300 克
-
酥皮麵糰 (約48公分x 25公分)8 張
-
油 ,油炸用
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
152.1 kcal /
637.6 kJ
Białko
7.6 g
Tłuszcz
7.6 g
Węglowodany
13.2 g
Błonnik
0.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

摩洛哥街頭小吃
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan