方塊蟹餅

方塊蟹餅

Brak ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 35 min
8 人份

Składniki

蕃茄醬
  • ,去皮,切塊
    2 公分
  • 紅辣椒,任一種類 ,對半切並去籽
    1 根
  • 新鮮萊姆汁
    10 克
  • 1 茶匙
  • 蕃茄 ,切四等份
    2 顆
蟹肉內餡
  • 新鮮香菜
    20 克
  • 萊姆皮
    1 片
  • 蒜頭
    1 粒
  • 1 茶匙
  • 紅辣椒,任一種類 ,對半切並去籽
    1 根
  • 孜然粉
    1 小撮
  • 新鮮去殼蟹肉
    300 克
  • 酥皮麵糰 (約48公分x 25公分)
    8 張
  • ,油炸用

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 152.1 kcal / 637.6 kJ
Białko 7.6 g
Tłuszcz 7.6 g
Węglowodany 13.2 g
Błonnik 0.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...