Urządzenia i Akcesoria
Pulut Pagi (Glutinous Rice Balls with Savoury Coconut Topping)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 4 godz. 40 min
6 portions
Składniki
Pulut susu
-
glutinous rice (pulut susu)300 g
-
water900 g
-
fresh coconut milk500 g
-
salt1 tsp
-
pandan leaves tied into knots2
Serunding udang
-
fresh red chillies deseeded4
-
red bird's eye chillies (opcjonalnie) (cili padi), deseeded2
-
dried shrimp soaked to soften50 g
-
fresh lemongrass white part only1 stalk
-
shallots50 g
-
garlic cloves2
-
ground coriander½ tsp
-
ground cumin¼ tsp
-
ground fennel¼ tsp
-
salt½ tsp
-
fresh grated coconut300 g
-
cooking oil70 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1045 mg
Białko
17 g
Kalorie
5304 kJ /
1269 kcal
Tłuszcz
97 g
Błonnik
19 g
Tłuszcz nasycony
72 g
Węglowodany
95 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Dodol (Palm Sugar Glutinous Rice Sweet)
2 godz. 40 min
Laksam (Kelantan Flat Rice Noodles in Fish Gravy)
2 godz. 25 min
Agar-Agar Gula Melaka (Palm Sugar Agar-Agar Jelly)
4 godz. 20 min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30 min
Kuih Ko Sui (Steamed Palm Sugar Rice Cake)
1 godz. 10 min
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2 godz. 45 min
Pulut Inti (Glutinous Rice With Sweet Coconut)
50 min
Pau Sambal (Malaysia Burger)
1 godz.
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
45 min
Wajik (Palm Sugar Glutinous Rice)
1 godz. 5 min
Teh tarik (pulled milk tea)
15 min
Bubur Jagung (Sweet Corn Porridge)
30 min