
Urządzenia i Akcesoria
Pulut Pagi (Glutinous Rice Balls with Savoury Coconut Topping)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 4 godz. 40 min
6 portions
Składniki
Pulut susu
-
glutinous rice (pulut susu)300 g
-
water900 g
-
fresh coconut milk500 g
-
salt1 tsp
-
pandan leaves tied into knots2
Serunding udang
-
fresh red chillies deseeded4
-
red bird's eye chillies (opcjonalnie) (cili padi), deseeded2
-
dried shrimp soaked to soften50 g
-
fresh lemongrass white part only1 stalk
-
shallots50 g
-
garlic cloves2
-
ground coriander½ tsp
-
ground cumin¼ tsp
-
ground fennel¼ tsp
-
salt½ tsp
-
fresh grated coconut300 g
-
cooking oil70 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
1269 kcal /
5304 kJ
Białko
17 g
Tłuszcz
97 g
Węglowodany
95 g
Błonnik
19 g
Tłuszcz nasycony
72 g
Sód
1045 mg