Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La namélaka noix de coco
- 2 feuilles de gélatine (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 100 g de lait de coco
- 120 g de chocolat blanc, en morceaux
- 200 g de crème entière, très froide
La coque en chocolat et le montage
- 200 g de chocolat blanc, en morceaux
- 20 g d'huile de pépins de raisin
- 40 g de noix de coco râpée
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1290 kJ / 310 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 20 g
- Tłuszcz
- 24 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gâteau choco-coco
40 min
Bananes à la sauce coco-cannelle
30 min
Mini pizzas «Tricolores »
Brak ocen
Pizza aux légumes
2j 5 menit
Tarte au chocolat au lait et fraises
4h 45 min
Brownies
45 Min
Pain müesli
2j
Cubes de courge aigre-doux
Brak ocen
Pavé au chocolat épicé
12 Std.
Gâteau à l'Ovo
55 Min
Escargots noix-cannelle
2j 10 menit
Tiramisu stracciatella
2j 30 menit