Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g ongezouten boter, in stukken
- 180 g bloem
- 120 g havervlokken
- 110 g ruwe rietsuiker
- 70 g kokos, geraspt, ongezoet
- 2 el suikerstroop
- ½ tl bicarbonaat van sodium
- 2 el water, kokend
- Wartości odżywcze
- na 1 sneetje
- Kalorie
- 671 kJ / 159 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 17 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Citroenmeringuetaart
2h 30min
Paprika's in zoetzure saus
30min
Citroen en yoghurt dessert
Değerlendirme yok
Citroenslush
10min
Appelcake
1h
Valentijnkoekjes met aardbei
Değerlendirme yok
Gebakken kaastaart
3h 10 min.
Yoghurtijs met mango
12 godz.
Antioxidantenboost
10min
Flans van geitenkaas met yoghurtsaus en prei
45min
Lentetaart met yoghurt
5h 15 min
Traditionele vruchtenjam
55min