![Bonbons au chocolat et aux fruits secs Bonbons au chocolat et aux fruits secs](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/102274.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 325 g de crème, 35 % m.g.
- 250 g de sucre
- 230 g de miel liquide
- 35 g de beurre, en morceaux
- 125 g de chocolat noir extrafin, 70 % de cacao, en morceaux
- 75 g de chocolat noir extrafin, 99% de cacao, en morceaux
- 1 pincée de fleur de sel
- 50 g d'amandes émondées, torréfiées
- 50 g de cacahuètes grillées à sec, non salées
- 50 g de noix de cajou grillées, non salées
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 265 kJ / 63 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salade de champignons crus
25 Min
Tiffin aux cerises
Pas d’évaluation
Ketchup aux abricots
45 Min
Mille-feuilles
2 Std. 25 Min
Croquant au chocolat
15h
Gâteau au chocolat léger
2 Std. 15 Min
Moelleux au chocolat
1h 30 min
Amandes cacao moka
50 Min
Tourte au chocolat-moka
4 godz. 30 min
Pâte à tartiner choco-noisette
15min
Crème brûlée au chocolat
3h 10min
Crème renversée au chocolat
Pas d’évaluation