Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g Pecorino Romano, in Stücken (3 cm)
- 1 roter Chili, alle Sorten, getrocknet
- 20 g natives Olivenöl extra
- 150 g Pancetta, gewürfelt (2 cm)
-
400
g geschälte Tomaten, frisch oder aus der Dose
lub 300 g passierte Tomaten - 1 TL Salz
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 360 g Pasta Bucatini, Spaghetti oder Linguine
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2197 kJ / 525 kcal
- Białko
- 21.4 g
- Węglowodany
- 67.5 g
- Tłuszcz
- 20.6 g
- Błonnik
- 3.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rigatoni mit Peperoni-Sauce
30min
Paccheri mit Tomaten-Ricotta-Sauce
20 min
Orecchiette mit Salsiccia-Sauce
40min
Parmigiana al forno
1h 50 min
Penne alla Puttanesca
35 Min
Pouletschenkel en escabeche aus dem Ofen
1h
Bucatini mit Auberginen, Tomaten und Steinpilzen
50min
Reis mit Meeresfrüchten
1h 15 min
Tortiglioni mit Salsiccia und Pilzen
35 Min
Pennette mit Safran und Crevetten
30min
Züri-Gschnätzlets
50min
Linguine mit Lachs-Wodka-Rahm
20 min