Bucatini all'amatriciana
TM5 TM6

Bucatini all'amatriciana

4.7 (104 oceny)

Składniki

  • 40 g Pecorino Romano, in Stücken (3 cm)
  • 1 roter Chili, alle Sorten, getrocknet
  • 20 g natives Olivenöl extra
  • 150 g Pancetta, gewürfelt (2 cm)
  • 400 g geschälte Tomaten, frisch oder aus der Dose
    lub 300 g passierte Tomaten
  • 1 TL Salz
  • 1 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
  • 360 g Pasta Bucatini, Spaghetti oder Linguine

Wartości odżywcze
na 1 Portion
Kalorie
2197 kJ / 525 kcal
Białko
21.4 g
Węglowodany
67.5 g
Tłuszcz
20.6 g
Błonnik
3.3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy