Gemüseeintopf

Gemüseeintopf

4.7 62 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 Portionen

Składniki

  • rote Peperoni in Streifen
    150 g
  • grüne Peperoni in Streifen
    150 g
  • Zwiebeln geviertelt
    300 g
  • Zucchetti mit Haut, in Scheiben (2 cm)
    300 g
  • natives Olivenöl extra
    100 g
  • Tomaten zerkleinert (frisch oder aus der Dose)
    500 g
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer gemahlen
    1 Prise

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 200 kcal / 836 kJ
Białko 2.71 g
Tłuszcz 17.1 g
Węglowodany 8.78 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...