Chaussons à la viande

Chaussons à la viande

5.0 1 ocena
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 3 godz.
16 morceaux

Składniki

Garniture
  • de beurre
    30 g
  • d'huile d'olive extra vierge
    20 g
  • d'oignons
    150 g
  • de carottes
    100 g
  • de ragoût de bœuf en dés
    300 g
  • de sauce de soja
    10 g
  • de vin blanc
    20 g
  • de bouillon de bœuf (pour 0.5 l)
    ½ c. à café
    ½ de bouillon de bœuf en cube (pour 0.5 l)
  • de sel
    ½ c. à café
  • de lait
    100 g
  • de farine fleur
    40 g
Pâte
  • de beurre
    50 g
  • de saindoux
    20 g
  • d'eau
    100 g
  • de farine fleur et un peu pour le plan de travail
    270 g
  • de sel
    ½ c. à café
  • de l’huile pour frire

Wartości odżywcze na 1 morceau/part

Kalorie 191 kcal / 800 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 15 g
Węglowodany 9 g
Błonnik 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...