Chaussons à la viande

Chaussons à la viande

5.0 1 ocena
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 3 godz.
16 morceaux

Składniki

Garniture
  • 30 g de beurre
  • 20 g d'huile d'olive extra vierge
  • 150 g d'oignons
  • 100 g de carottes
  • 300 g de ragoût de bœuf en dés
  • 10 g de sauce de soja
  • 20 g de vin blanc
  • ½ c. à café de bouillon de bœuf (pour 0.5 l)
    ½ de bouillon de bœuf en cube (pour 0.5 l)
  • ½ c. à café de sel
  • 100 g de lait
  • 40 g de farine fleur
Pâte
  • 50 g de beurre
  • 20 g de saindoux
  • 100 g d'eau
  • 270 g de farine fleur et un peu pour le plan de travail
  • ½ c. à café de sel
  • huile de friture pour frire

Poziom trudności

zaawansowany


Wartości odżywcze na 1 morceau/part

Białko 5 g
Kalorie 800 kJ / 191 kcal
Tłuszcz 15 g
Błonnik 1 g
Węglowodany 9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...