Pane all'aglio

Pane all'aglio

4.5 4 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 porzioni

Składniki

  • 5 spicchi di aglio
  • ½ mazzetto di prezzemolo fresco (ca. 15 g), le foglie lavate e asciugate
  • 60 g di burro morbido, a pezzi
  • 1 cucchiaino di succo di limone
  • ¼ di cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe di Cayenna macinato
  • 300 g di pane tipo baguette a fette (1 cm)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 8 g
Kalorie 1399 kJ / 335 kcal
Tłuszcz 14 g
Węglowodany 43 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...