Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 350 g di pane, a pezzi
- 500 g di acqua
- 90 g di olio di oliva
- 150 g di cipolla
- 4 spicchi di aglio
- 100 g di pomodori, tagliati a pezzi
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe
- di coriandolo fresco, tritato per guarnire
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1975 kJ / 473 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 53 g
- Tłuszcz
- 25 g
- Błonnik
- 5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zuppa di pomodori con grano saraceno tostato e gruviera
Brak ocen
Zuppa di porri con fette di pane al prosciutto e formaggio
35 Min
Brunsli di Basilea
8 Std. 40 Min
Cookies al cioccolato
Brak ocen
Zuppa di zucca
35 Min
Involtini estivi
30min
Petto d'anatra in salsa di zenzero e arance, purè di patate e fagiolini
1h 10min
Torta al cioccolato e cocco
40min
Torta soffice al cioccolato
1h 30min
Torta salata alle verdure (TM6)
25 min
Stufato con patate e champignon
1h
Vellutata di zucca e pomodoro
25 min