Urządzenia i Akcesoria
Polenta
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porzioni
Składniki
-
1500 g di acqua
-
1 cucchiaio di sale grosso
-
25 g di burro1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
-
400 g di farina di mais bramata
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
8.7 g
Kalorie
1607 kJ /
384 kcal
Tłuszcz
5.2 g
Błonnik
3.1 g
Węglowodany
80.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Purè di patate
50 Min
Purè di patate
45 Min
Polenta
1 Std.
Gnocchi di patate
1 Std. 15 Min
Asparagi con salsa olandese allo yogurt
30 Min
Risotto alla milanese
30 Min
Gnocchi di patate
1 Std. 15 Min
Gnocchi di patate
1 Std. 30 Min
Minestrone
45 Min
Polenta
1 Std.
Zuppa di porri con fette di pane al prosciutto e formaggio
35 Min
Focaccia al rosmarino
2 Std. 30 Min