Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g di rafano fresco, pelato, a pezzi
- 200 g di cipolle rosse, a metà
- 500 g di funghi champignon, piccoli, a metà
- 1 cucchiaio di olio di oliva
- 200 g di mezza panna per salse, con 25% di grassi
- 3 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
- 1200 g di acqua
- 300 g di polenta, macinata fine, (cottura 4 min.)
- 125 g di formaggio fresco spalmabile, naturale
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe macinato + q.b.
- 1 mazzetto di erba cipollina fresca, tagliata finemente
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2345 kJ / 560 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 65 g
- Tłuszcz
- 26 g
Alternatywne przepisy
Hummus
5 Min
Quiche di asparagi
1 Std.
Lasagne verdi
1 Std. 15 Min
Pisco Sour
10 Min
Hummus
10 Min
Parmigiana di melanzane
2h
Bucatini all'amatriciana
45min
Salsa per insalata ai semi di zucca
10 Min
Torta speziata al cioccolato
Brak ocen
Cheesecake con mirtilli e glassa al limone
3 Std. 10 Min
Quiche di porro
1h 45min
Muffin di mela e limone al vapore
1 godz. 5 min