Mexicaanse dip in laagjes
TM6 TM5

Mexicaanse dip in laagjes

4.0 (4 oceny)

Składniki

Salsa

  • 250 g rijpe tomaten (ong. 2-3 tomaten), ontpit, in vier gesneden
  • 1 verse jalapeñopeper, gehalveerd (facultatief)
  • 80 g rode ui
  • 1 el limoensap
  • ½ tl zout

Zure "room"

  • 100 g rauwe cashewnoten
  • 100 g pijnboompitten
  • 60 g citroensap
  • 150 g water
  • 1 - 2 snuifjes zout naar smaak

Avocado dip

  • 2 avocado's, enkel het vruchtvlees
  • 1 - 2 tl limoensap
  • 1 - 2 snuifjes zout
  • 1 - 2 snuifjes gemalen zwarte peper

Opbouw

  • 400 g Mexicaanse bonenpuree (refried beans), uit blik
  • ½ ijsbergsla, versnipperd
  • 150 g vegan kaas, geraspt
  • verse korianderbladeren, voor het garneren
  • maïschips, om op te dienen

Wartości odżywcze
na 1 portie
Kalorie
1502.8 kJ / 357.8 kcal
Białko
9 g
Węglowodany
18.5 g
Tłuszcz
27.3 g
Błonnik
7.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy