Urządzenia i Akcesoria
Mexicaanse dip in laagjes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
10 porties
Składniki
Salsa
-
rijpe tomaten (ong. 2-3 tomaten), ontpit, in vier gesneden250 g
-
verse jalapeñopeper gehalveerd (facultatief)1
-
rode ui80 g
-
limoensap1 el
-
zout½ tl
Zure "room"
-
rauwe cashewnoten100 g
-
pijnboompitten100 g
-
citroensap60 g
-
water150 g
-
zout naar smaak1 - 2 snuifjes
Avocado dip
-
avocado's enkel het vruchtvlees2
-
limoensap1 - 2 tl
-
zout1 - 2 snuifjes
-
gemalen zwarte peper1 - 2 snuifjes
Opbouw
-
Mexicaanse bonenpuree (refried beans) uit blik400 g
-
ijsbergsla versnipperd½
-
vegan kaas geraspt150 g
-
verse korianderbladeren voor het garneren
-
maïschips om op te dienen
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
9 g
Kalorie
1502.8 kJ /
357.8 kcal
Tłuszcz
27.3 g
Błonnik
7.2 g
Węglowodany
18.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Vegan
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Indiase groentencurry
50 min
Picknick: aardappelsalade, rucola-tomatendip, speltbrood, citroenkouglof
Brak ocen
Dressing van mosterd-balsamicoazijn
10 min
Quiche lorraine
50 min
Asperge-langoustine terrine
10 godz.
Zalmforel wrap met avocado en mango salsa
50 min
Spinazie- en tomatenquiche
1 godz. 45 min
Gestoomde kleefrijst met varkensvlees (Torenvormige rijstpuddinkjes)
Brak ocen
Piadina uit Emilia Romagna
15 min
Thaise salade met pindadressing (glutenvrij)
30 min
Pulled pork met gestoomde broodjes
3 godz.
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1 godz. 25 min