Urządzenia i Akcesoria
Asparagus Sauté
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil½ oz
-
asparagus, green cut into pieces (2 in.)12 oz
-
salt to taste
-
ground black pepper to garnish
-
lemon juice to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1.8 mg
Białko
1.9 g
Kalorie
202.3 kJ /
48.3 kcal
Tłuszcz
3.6 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Węglowodany
3.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon with Lemon Hollandaise, Broccoli and Rice
45 min
Steamed Asparagus
35 min
Sautéing 14 oz Julienned Carrots
20 min
Sautéing Shrimp
15 min
Sautéing 14 oz Eggplant
35 min
Mixed Mushroom Sauté
30 min
Broccoli Sauté (TM6 Metric)
15 min
Sautéed Cauliflower
25 min
Broccoli Sauté
20 min
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30 min
Lemony Green Beans
20 min
Buttermilk Mashed Potatoes
35 min