Urządzenia i Akcesoria
Pere al vino rosso
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
6 porzioni
Składniki
-
500 g di vino rosso tipo Beaujolais o Dolcetto
-
100 g zucchero
-
1 cucchiaino di miele
-
2 stecche di cannella (circa 5 g)
-
3 chiodi di garofano
-
800 g di pere sbucciate, in quarti e private del torsolo
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
1 g
Kalorie
853 kJ /
204 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
3.7 g
Węglowodany
36 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
La magia del vapore
72 Przepisy
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Vitello tonnato rivisitato (TM6)
5 godz.
Pere al vino rosso
3 godz. 20 min
Zabaione allo spumante
15 min
Zabaione
15 min
Dado di carne
45 min
Marmellata di prugne per la dispensa
55 min
Marmellata di albicocche per la dispensa
Brak ocen
Zabaglione
15 min
Pesche a cottura lenta gratinate al cioccolato e amaretto
2 godz. 30 min
Zabaione
15 min
Frittelle di mele su crema di vaniglia
Brak ocen
Torta di pane
1 godz. 20 min