Urządzenia i Akcesoria
Pere al vino rosso
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
6 porzioni
Składniki
-
500 g di vino rosso tipo Beaujolais o Dolcetto
-
100 g zucchero
-
1 cucchiaino di miele
-
2 stecche di cannella (circa 5 g)
-
3 chiodi di garofano
-
800 g di pere sbucciate, in quarti e private del torsolo
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
1 g
Kalorie
853 kJ /
204 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
3.7 g
Węglowodany
36 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
La magia del vapore
72 Przepisy
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Zabaione
15 min
Polenta
1 godz.
Pere al vino rosso a Cottura Lenta
5 godz.
Zabaione
15 min
Zabaglione
15 min
Pesche a cottura lenta gratinate al cioccolato e amaretto
2 godz. 30 min
Vitello tonnato
25 godz. 30 min
Pere al vino rosso
3 godz. 20 min
Zabaione
15 min
Torta di pane
1 godz. 20 min
Zabaione (TM6)
15 min
Salsa verde "Bagnet"
15 min