Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di semi di miglio
- 100 g di grano saraceno
- 330 g di acqua
- 25 g di lievito fresco
- 1 cucchiaino di zucchero
- 250 g farina per pane senza glutine
- 2 cucchiaini di sale
- 10 g di olio extravergine di oliva + q.b. per oliare
- olio di oliva, per oliare
- 1 cucchiaino di semi di sesamo
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1247 kJ / 298 kcal
- Białko
- 6.5 g
- Węglowodany
- 56.5 g
- Tłuszcz
- 6.7 g
- Błonnik
- 4.7 g
Alternatywne przepisy
Pane senza glutine
2h 45min
Pane in cassetta (senza glutine)
13h 45min
Madeleine (senza glutine)
45 Min
Insalata di carote e cavolo cappuccio con feta
15 Min
Insalata di verdure in stile Thermomix®
10 Min
Pane integrale senza glutine
4 godz.
Hummus alla barbabietola
10 Min
Biscotti alla quinoa
Brak ocen
Pane ai semi di lino
1 Std. 30 Min
Panini senza glutine e farina di grano
1h 20 min
Pane con farina di miglio (senza glutine)
2 Std. 35 Min
Pasta per pizza (senza glutine)
2h 10 min