Urządzenia i Akcesoria
Fatayer with cheese and mint
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
12 pieces
Składniki
Dough
-
whole milk250 g
-
olive oil80 g
-
1 ½ tsp dried instant yeast, (6 g)fresh yeast15 g
-
bread flour350 g
-
sugar15 g
-
salt1 tsp
Filling
-
fresh mint only leaves10 g
-
pecorino romano50 g
-
cream cheese75 g
-
nigella seeds1 ½ tsp
To make the fatayer
-
bread flour for dusting
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 pieces
Białko
6 g
Kalorie
921.2 kJ /
220 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
1.1 g
Węglowodany
23.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Basic Bulgur
35 min
Spelt
2 godz. 40 min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
40 min
Biscuits with date, pistachio and cardamom filling
1 godz.
Arabian ice cream
10 godz. 25 min
Cheese pies
1 godz. 25 min
Lentil puree (moujadarra)
1 godz. 25 min
Shrimp stuffed bell peppers
1 godz. 25 min
Fish tagine with tahini
1 godz. 15 min
Polenta, mandarin and almond cake
2 godz. 35 min
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1 godz. 30 min
Chocolate Pudding
1 godz. 20 min