Fatayer with cheese and mint

Fatayer with cheese and mint

4.6 7 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
12 pieces

Składniki

Dough
  • whole milk
    250 g
  • olive oil
    80 g
  • fresh yeast
    15 g
    1 ½ tsp dried instant yeast, (6 g)
  • bread flour
    350 g
  • sugar
    15 g
  • salt
    1 tsp
Filling
  • fresh mint only leaves
    10 g
  • pecorino romano
    50 g
  • cream cheese
    75 g
  • nigella seeds
    1 ½ tsp
To make the fatayer
  • bread flour for dusting

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 pieces

Białko 6 g
Kalorie 921.2 kJ / 220 kcal
Tłuszcz 11 g
Błonnik 1.1 g
Węglowodany 23.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...