Urządzenia i Akcesoria
Sausage and Red Pepper Pasta
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
Parmesan cheese in pieces, plus extra shaved, to garnish4 oz
-
fresh ground black pepper plus extra to garnish¼ tsp
-
water50 oz
-
spaghetti8 oz
-
salt½ tsp
-
yellow onions sliced in half moons (¼ in.)4 oz
-
spicy Italian sausage casing removed, broken into pieces10 oz
-
red bell peppers diced (½ in.)6 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
739 mg
Białko
14 g
Kalorie
1155 kJ /
276 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
17 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pasta Favorites
23 Przepisy
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Apple and Pear Detox Juice
10 Min
Lasagne with fresh spinach pasta
2 Std. 20 Min
Chicken Estofado
30 Min
Garlicky Green Beans with Crispy Potato Topping
40 Min
Chocolate Raspberry Dream
10 Min
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing
10 Min
Sticky Sesame Chicken
40 Min
Coppa del Nonno
5 Min
Strawberries and Cream Whip
5 Min
Chicken and Mushroom Rice
30 Min
Cold and Flu Tea Bombs
6 Std. 25 Min
Chicken Thighs Pizzaiola Style
50 Min