Urządzenia i Akcesoria
Sausage and Red Pepper Pasta
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
Parmesan cheese in pieces, plus extra shaved, to garnish4 oz
-
fresh ground black pepper plus extra to garnish¼ tsp
-
water50 oz
-
spaghetti8 oz
-
salt½ tsp
-
yellow onions sliced in half moons (¼ in.)4 oz
-
spicy Italian sausage casing removed, broken into pieces10 oz
-
red bell peppers diced (½ in.)6 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
739 mg
Białko
14 g
Kalorie
1155 kJ /
276 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
17 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pasta Favorites
23 Przepisy
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Crispy Parmesan Salmon with Vegetables and Lemon Cream Sauce
1h
"Hug in a Mug" Chicken Soup
35min
"Marry Me" Chicken Pasta
30min
Tomato and Mushroom Spaghetti
25min
Orange Pound Cake
1h 15min
Fresh Orange Juice
5min
Braised Pork and Eggs with Rice
40min
Cranberry Chicken Salad Sandwich
15min
Slow Cooked Chicken Stew in Bread Boules
3h 50min
Steaks with Mushroom Risotto
40min
Creamy Mushroom and Chicken Pasta
1h
Sopa de Crema de Queso (Cheese Soup)
25min