Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Asparagi
- 600 g di acqua
- 950 g di asparagi verdi, il terzo inferiore pelato
- ½ di cucchiaino di sale
Salsa olandese
- 80 g di burro, non salato, a pezzi
- 30 g di vino bianco
- 10 g di aceto balsamico bianco
- 2 tuorli d'uovo (v. Consigli)
- ¼ di cucchiaino di sale
- 150 g di yogurt greco al naturale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1250 kJ / 301 kcal
- Białko
- 8.1 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 24 g
Alternatywne przepisy
Biscotti milanesini
3h
Polenta ticinese
45 min
Crostata di formaggio Gruviera
Brak ocen
Asparagi con patate e salsa olandese allo yogurt
45 min
Insalata di verdura e frutta
10min
Insalata di lenticchie
30 min
Asparagi con patate
50min
Chips croccanti con guacamole
1h
Omini di pasta (Grittibänze)
2 Std. 10 Min
Salsa per insalata ai semi di zucca
10min
Insalata di barbabietole
10min
Insalata di verdura e frutta a crudo
10min