Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g apă
- 1 linguriță sare, plus după gust
- 150 g alac
- 200 g ardei grași, roșii, tăiați cuburi (cca. 0,5 cm)
- 300 g piept de pui, cu sau fără piele, tăiat fâșii (cca. 5 x 1 cm)
- 50 g ulei de măsline extravirgin
- 2 prize piper măcinat, plus după gust
- 40 g migdale crude
- 40 g șalote
- 4 - 5 fire ierburi aromate proaspete, în amestec (ex. coriandru, pătrunjel), doar frunzele
-
20
g oțet din vin
lub 20 g oțet balsamic - 20 g zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă (opcjonalnie)
- 60 g rucola
-
20
g semințe de pin, crude
lub 20 g nuci, întregi (ex. nuci, alune)
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1224 kJ / 292 kcal
- Białko
- 19 g
- Węglowodany
- 19 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Błonnik
- 5 g
Alternatywne przepisy
Dressing cu iaurt
5min
Curry verde thai și orez cu citronelă
Brak ocen
Bavareză cu alune de pădure
Brak ocen
Cotlete de porc sous vide, cu portocale, rozmarin și sos de Porto cu cireșe
Brak ocen
Rulouri de pancetta cu umplutură de caise (Australia)
Brak ocen
Pot-au-feu
Brak ocen
Cheesecake cu fistic și mango
2h 30min
Pui cu portocală, cu cușcuș perlat și semințe de pin
1h 30min
Salată de fenicul proaspăt
10min
Gazpacho
1h 15min
Salată de fenicul, țelină și mere verzi
15min
Salată siciliană cu crevete
40min