Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 aardappelen (large), gewassen
- 60 g middelharde kaas, in stukken (bv. Cheddar)
- 20 g ongezouten boter
- 6 verse bieslook, gesnipperd (1 cm)
- 30 g wortelen, in stukken (4 mm)
- 12 diepgevroren doperwtjes, ontdooid
- 6 droge pasta, type spaghetti slierten, gebroken in lengtes van 3 cm, voor garnituur
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1162 kJ / 278 kcal
- Białko
- 8.6 g
- Węglowodany
- 38.7 g
- Tłuszcz
- 9.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tajine van kip met honing en pruimen
40 min
Couscous van zeebarbeel met paprika
Brak ocen
Hollandaisesaus
15 min
Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen
2 godz.
Flan van asperges met zeetong
Brak ocen
Runderpastei met bier
1 godz. 40 min
Pâté in korst
10 Std.
Plakje marmercake met perzikvulling
Brak ocen
Gestoomde chocoladecake met slagroom
1 godz. 10 min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1h
Venusschelpen op zeemanswijze
30 min
Kruimeldeeg
5 min