Pudding aux fraises

Pudding aux fraises

4.1 9 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
6 portions

Składniki

  • d'eau
    120 g
  • de fraises
    100 g
  • de crème, min. 30% M.G.
    100 g
  • feuilles de gélatine (env. 6 g), trempées et pressées
    3
  • de fromage frais à tartiner
    200 g
  • de sucre
    40 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 199 kcal / 830 kJ
Białko 8.6 g
Tłuszcz 15.1 g
Węglowodany 6.7 g
Błonnik 0 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...