Pudding aux fraises

Pudding aux fraises

4.2 11 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
6 portions

Składniki

  • 120 g d'eau
  • 100 g de fraises
  • 100 g de crème, min. 30% M.G.
  • 3 feuilles de gélatine (env. 6 g), trempées et pressées
  • 200 g de fromage frais à tartiner
  • 40 g de sucre

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 8.6 g
Kalorie 830 kJ / 199 kcal
Tłuszcz 15.1 g
Błonnik 0 g
Węglowodany 6.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...