Urządzenia i Akcesoria
Cauliflower "Fried" Rice
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
large eggs4
-
fine sea salt divided, to taste½ tsp
-
ground black pepper divided, to taste½ tsp
-
cauliflower florets (approx.1½ in.)24 - 27 oz
-
sesame oil½ oz
-
1 oz soy saucetamari sauce1 oz
-
garlic clove1
-
yellow onion cut into pieces4 oz
-
carrot cut into pieces4 oz
-
red bell pepper cut into pieces (1 in.)4 oz
-
water17 ½ oz
-
frozen sweet corn6 oz
-
frozen green peas6 oz
-
broccoli florets6 oz
-
green onions trimmed, cut on the bias (¼ in.)2 - 4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
17 g
Kalorie
1163 kJ /
278 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
10 g
Węglowodany
35 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken and Quinoa Salad
50 min
Longevity Noodles
40 min
Coconut Curry Chicken with Veggie Rice
1 godz.
Buffalo Cauliflower Bites
25 min
Asparagus with Cashew Cream
20 min
Buddha Jumps Over The Wall (Chinese Casserole)
1 godz. 10 min
Fried Garlic Pork
50 min
Chicken and Quinoa with Peach Salsa
40 min
Cauliflower Rice Pilaf with Yams
40 min
Jalapeño Chicken Lettuce Wraps with Guacamole
30 min
Egg Puffs
25 min
Portuguese Fish and Potato Stew
45 min