Urządzenia i Akcesoria
Cauliflower "Fried" Rice
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
large eggs4
-
fine sea salt divided, to taste½ tsp
-
ground black pepper divided, to taste½ tsp
-
cauliflower florets (approx.1½ in.)24 - 27 oz
-
sesame oil½ oz
-
1 oz soy saucetamari sauce1 oz
-
garlic clove1
-
yellow onion cut into pieces4 oz
-
carrot cut into pieces4 oz
-
red bell pepper cut into pieces (1 in.)4 oz
-
water17 ½ oz
-
frozen sweet corn6 oz
-
frozen green peas6 oz
-
broccoli florets6 oz
-
green onions trimmed, cut on the bias (¼ in.)2 - 4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
17 g
Kalorie
1163 kJ /
278 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
10 g
Węglowodany
35 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Broccoli or Cauliflower Rice
5 min
Longevity Noodles
40 min
Funky Roasted Veggies
45 min
Coconut Sautéed Shrimp
35 min
Vegan "Crab" Cakes
1 godz. 10 min
Lemon Chicken with Spring Onions
35 min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2 godz. 45 min
Chicken Stew with Cannellini Beans
35 min
Green Beans with Balsamic Pearl Onions
35 min
Cauliflower Rice Pilaf with Yams
40 min
Broccoli Pizza Crust with Cheese
1 godz.
Curried Cauliflower and Chickpea Salad
40 min