Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 large eggs
- ½ tsp fine sea salt, divided, to taste
- ½ tsp ground black pepper, divided, to taste
- 24 - 27 oz cauliflower, broken into small florets (approx.1 large head cauliflower)
- ½ oz sesame oil
-
1
oz tamari sauce
lub 1 oz soy sauce - 1 garlic clove
- 4 oz yellow onion (approx. ½ medium onion)
- 4 oz carrot (approx. 1 large carrot), cut into pieces
- 4 oz red bell pepper, cut into 1 in. pieces (approx. ½ medium red pepper)
- 17 ½ oz water
- 6 oz frozen sweet corn
- 6 oz frozen green peas
- 6 oz broccoli florets
- 2 - 4 green onions, roots removed and cut into ¼ in. slices (cut on the bias)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1163 kJ / 278 kcal
- Białko
- 17 g
- Węglowodany
- 35 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 10 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cauliflower Rice Pilaf with Yams
40min
Vegetable Stir Fry with Eggs and Rice (Hestan Cue™)
40min
Cheesy Zucchini Pappardelle
50min
Greek Vegetables
1 Std.
Quinoa Patties
1 Std.
Vegetable Patties
1 Std.
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40min
Tofu Stew
30min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Eggplant and Tomato Pasta
45min
Quinoa Salad with Brazil Nut and Cilantro Pesto
55min
Cashew Chicken Stir Fry
30min