Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 large eggs
- ½ tsp fine sea salt, divided, to taste
- ½ tsp ground black pepper, divided, to taste
- 24 - 27 oz cauliflower, broken into small florets (approx.1 large head cauliflower)
- ½ oz sesame oil
-
1
oz tamari sauce
lub 1 oz soy sauce - 1 garlic clove
- 4 oz yellow onion (approx. ½ medium onion)
- 4 oz carrot (approx. 1 large carrot), cut into pieces
- 4 oz red bell pepper, cut into 1 in. pieces (approx. ½ medium red pepper)
- 17 ½ oz water
- 6 oz frozen sweet corn
- 6 oz frozen green peas
- 6 oz broccoli florets
- 2 - 4 green onions, roots removed and cut into ¼ in. slices (cut on the bias)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1163 kJ / 278 kcal
- Białko
- 17 g
- Węglowodany
- 35 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 10 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Stuffed Vegetables
1 Std. 20 Min
Asparagus and Ham Rotelle
40 Min
Curried Cauliflower and Chickpea Salad
40 Min
Cauliflower Rice Pilaf with Yams
40 Min
Tofu Stew
30 Min
Cod with Citrus Butter
50min
Quinoa Patties
1 Std.
Quinoa Salad with Brazil Nut and Cilantro Pesto
55min
Steak Stir Fry Salad
35 Min
Asparagus with Cashew Cream
20 Min
Chicken and Quinoa Salad
50min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min