Urządzenia i Akcesoria
Teriyaki Chicken and Rice
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
soy sauce3 oz
-
water divided47 oz
-
ginger (½ in.)1 piece
-
garlic clove1
-
honey2 oz
-
corn starch2 tbsp
-
chicken thighs, boneless and skinless cut into pieces (1 in.)16 oz
-
sesame oil1 heaping tsp
-
salt to taste1 tsp
-
long-grain white rice8 oz
-
frozen peas and carrots3 ½ oz
-
large eggs2
-
salt1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2119.1 mg
Białko
27.4 g
Kalorie
2076.3 kJ /
496.3 kcal
Tłuszcz
14.6 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
64.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Back to School
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Chicken Breasts Pizzaiola
55 min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Teriyaki Chicken
1 godz.
Chicken Adobo
1 godz. 25 min
Chicken with Mashed Potatoes and Gravy
1 godz. 10 min
Lemon Chicken with Spring Onions
35 min
Chicken Tetrazzini
40 min
Beef Tostadas
1 godz. 10 min
Cashew Chicken Stir Fry
30 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Chicken Marsala
40 min