Urządzenia i Akcesoria
Teriyaki Chicken and Rice
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
soy sauce3 oz
-
water divided47 oz
-
ginger (½ in.)1 piece
-
garlic clove1
-
honey2 oz
-
corn starch2 tbsp
-
chicken thighs, boneless and skinless cut into pieces (1 in.)16 oz
-
sesame oil1 heaping tsp
-
salt to taste1 tsp
-
long-grain white rice8 oz
-
frozen peas and carrots3 ½ oz
-
large eggs2
-
salt1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2119.1 mg
Białko
27.4 g
Kalorie
2076.3 kJ /
496.3 kcal
Tłuszcz
14.6 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
64.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Back to School
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Asian Sloppy Joes
1 godz. 50 min
Spaghetti Carbonara
40 min
Loaded Burrito Bowl with Pork Chops
1 godz. 10 min
Beef and Broccoli Sauté
30 min
Sesame Orange Chicken
1 godz. 30 min
Caprese Stuffed Balsamic-Glazed Chicken
55 min
Salmon and Lemon Rice Salad
40 min
Chicken Tetrazzini
40 min
Mini Bacon and Egg Souffles
20 min
Shredded Chicken and Vegetable Lettuce Cups
1 godz. 15 min
Cashew Chicken Stir Fry
30 min
Pork with Black Bean Sauce
30 min