Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 oz sun-dried tomatoes (approx. 8 sun-dried tomatoes)
- 12 oz water
- 16 oz flaxseed, divided
- 7 ½ oz red onion, quartered (approx. 1 large onion)
- 3 ½ oz white onion, quartered (approx. ½ large onion)
- 2 garlic cloves
- 5 oz red bell pepper, quartered (approx. 1 medium pepper)
- 5 oz green bell pepper, quartered (approx. 1 medium pepper)
- 3 ½ oz raw beets, peeled and quartered (approx. 1 small beet)
- 16 oz tomatoes, quartered (approx. 5 medium tomatoes)
- 2 tsp dried parsley
- 2 tsp dried oregano
- 2 tsp dried basil
- 2 tsp dried rosemary
- 1 tsp dried thyme
- ¼ tsp dried red chili flakes
- 2 tsp fine sea salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper, to taste
- Wartości odżywcze
- na 3 pieces
- Kalorie
- 199 kJ / 47.6 kcal
- Białko
- 1.7 g
- Węglowodany
- 3.8 g
- Tłuszcz
- 3.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.3 g
- Błonnik
- 2.5 g
- Sód
- 83.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min
Gluten Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1h
Rustic Bread
2h
Gluten-Free Seed Bread
1h 15min
Coconut Milk Yogurt
20 godz.
Root Vegetable Soufflé
1 Std. 25 Min
Apple Cake
1h
Carrot Hummus
15 min
Baked Spinach and Eggs
35min
Caponata
50min
Berry Dream
10min
Cabbage Salad with Almond-Orange Vinaigrette
15 min