Urządzenia i Akcesoria
Vegetable Crackers
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 16 godz.
180 pieces
Składniki
-
sun-dried tomatoes (approx. 8 sun-dried tomatoes)1 oz
-
water12 oz
-
flaxseed divided16 oz
-
red onion quartered (approx. 1 large onion)7 ½ oz
-
white onion quartered (approx. ½ large onion)3 ½ oz
-
garlic cloves2
-
red bell pepper quartered (approx. 1 medium pepper)5 oz
-
green bell pepper quartered (approx. 1 medium pepper)5 oz
-
raw beets peeled and quartered (approx. 1 small beet)3 ½ oz
-
tomatoes quartered (approx. 5 medium tomatoes)16 oz
-
dried parsley2 tsp
-
dried oregano2 tsp
-
dried basil2 tsp
-
dried rosemary2 tsp
-
dried thyme1 tsp
-
dried red chili flakes¼ tsp
-
fine sea salt to taste2 tsp
-
ground black pepper to taste½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 3 pieces
Sód
83.4 mg
Białko
1.7 g
Kalorie
199 kJ /
47.6 kcal
Tłuszcz
3.3 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
3.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Turkey Breast with Creamy Potato Soup
27 godz.
Antonio Bachour: Passion Fruit Fondue with Brioche and Tropical Fruit (Metric)
4 godz. 30 min
Cheesy Cauliflower Tots
35 min
Cabbage Salad with Almond-Orange Vinaigrette
15 min
Tomato Bread Pudding
30 min
Almond Dip
10 min
Roasted Red Pepper Aioli
20 min
Fig and Apricot Jam
40 min
Herb Stuffing with Butternut Squash and Brussels Sprouts
1 godz. 10 min
Gluten Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1 godz.
Raw Quinoa Bars
24 godz.
Fermented beetroot and apple salsa
72 godz.