Urządzenia i Akcesoria
Maple-Buttered Rum Cider
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
12 portions
Składniki
-
unsalted butter in pieces2 oz
-
maple syrup2 oz
-
vanilla bean seeds only1
-
salt⅛ tsp
-
apple cider48 oz
-
orange juice6 oz
-
rum10 oz
-
cinnamon whisky (opcjonalnie)6 oz
-
apple sliced, to garnish1
-
1 orange, thin peel only, curled, to garnish (see Tip)orange sliced, to garnish1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
30.4 mg
Białko
0.4 g
Kalorie
725.9 kJ /
173.5 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
2.4 g
Węglowodany
20.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Orange-brined turkey (MEATER+®)
29 godz. 45 min
Golden Brown Dyed Eggs
55 min
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
35 min
Spicy Cranberry Orange Sauce
35 min
Cranberry Pecan Cheese Ball
45 min
Chorizo Dip
25 min
Jalapeño Poppers
1 godz.
Baked Crab Dip
15 min
Harvest Punch
30 min
Mac and Cheese Fritters
3 godz. 15 min
Baby Potatoes with Prosciutto Dust
50 min
Bourbon Butter Basted Roast Turkey
28 godz. 20 min