Bayerische Bschoad-Sackerl

Bayerische Bschoad-Sackerl

3.9 17 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
12 Stück

Składniki

Strudelteig
  • Mehl
    250 g
  • Salz
    1 Prise
  • Ei
    1
  • Wasser lauwarm
    95 g
  • Essig (5 g)
    1 TL
  • Öl und etwas mehr zum Einfetten
    10 g
Füllung
  • Porree in Stücken
    100 g
  • Möhren in Stücken
    100 g
  • Öl
    10 g
  • Sonnenblumenkerne
    70 g
  • Kräuterfrischkäse
    200 g
  • Salz
    ½ TL
  • Pfeffer
    ¼ TL
  • Kondensmilch zum Bestreichen
    Sahne, zum Bestreichen

Wartości odżywcze na 1 Stück

Kalorie 183 kcal / 768 kJ
Białko 6 g
Tłuszcz 10 g
Węglowodany 17 g
Błonnik 1.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...