Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Hefeteig
-
½
Würfel Hefe (20 g)
lub 1 Pck. Trockenhefe - 170 g Wasser, lauwarm
- 350 g Mehl
- 30 g Olivenöl
- 1 TL Salz
Belag
- 125 g Mozzarella, abgetropft, geviertelt
- 80 g Bergkäse, in Stücken
- 120 g Frischkäse
- 125 g durchwachsener Speck, geräuchert, gewürfelt
- 3 Prisen Pfeffer
- 1 TL Basilikum, getrocknet
- 300 g Tomaten, in dünnen Scheiben
- 50 g Endiviensalat, in Streifen (5 mm)
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3138 kJ / 750 kcal
- Białko
- 31 g
- Węglowodany
- 66 g
- Tłuszcz
- 40 g
- Błonnik
- 5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pizza mit Walnüssen und Gorgonzola
1 Std. 40 Min
Räucherlachs-Pizza
1 Std.
Calzoni mit Gemüse und Schinken
1 Std. 45 Min
Pizza bianco mit Pesto und Mozzarella
1h 20min
Mini-Pizzen mit Birnen und Schinken
1 Std. 50 Min
Frühlingspizza Toni M.
6h 40min
Pizza mit Frischkäse und Artischocken
1 Std. 25 Min
Paprika-Pizza
1klst 55 min
Tomaten-Rucola-Pizza
50 Min
Pizza Frescolina
1 Std. 40 Min
Pizza Bianco mit Pesto und Mozzarella
1 Std. 25 Min
Pizza mit Rucola und Parmaschinken
1 Std.