Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g di olio vegetale et per ungere
- 4 uova
- 160 g di zucchero
- 1 mela, piccola, tagliata in quarti
- 1 carota, a pezzi
- 100 g di nocciole
- 100 g di cioccolato fondente, a pezzi
- 200 g di farina
- 1 bustina di lievito in polvere
- Wartości odżywcze
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1230 kJ / 294 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 24 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Błonnik
- 1.7 g
Alternatywne przepisy
Zuppa di pesce misto
40 Min
Panini integrali ai semi con crema di ricotta e bastoncini di verdure
Brak ocen
Vin brûlé bianco
20min
Tortini al cioccolato con cuore morbido
40 Min
Focaccia alle olive
2h 20min
Torta di Pasqua
1h 45min
Pizza alla romana
Brak ocen
Salame al cioccolato
6h 15 min
Crema marocchina di fave
35min
Manzo al tamarindo con riso
8 godz. 10 min
Anatra all'orientale con funghi, verdure e riso
1h 5min
Crêpe
1 Std. 15 Min