Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 gramů loupaných vlašských ořechů
- 400 gramů mrkve, na kousky
- 50 gramů šalotky, napůl
- 60 gramů olivového oleje
- 30 gramů jablečného octa
- 1 ½ čajové lžičky soli
- 2 stonky čerstvé petržele, jen lístky
- 3 špetky mletého černého pepře
- 300 gramů jablek, oloupaných, na čtvrtky
- 1200 gramů vody
- 300 gramů těstovin, sušených, typu fusilli
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1758 kJ / 420 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 45 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Błonnik
- 7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rizoto s kari a mrkví
30min
Těstoviny penne s houbami
35 min
Vlažný jogurtový nápoj
20 min
Růžové fusilli
30min
Krůta na pomerančích s bramborami a kedlubnami
40 min
Rizoto s paprikami a tuňákem
40 min
Masové kuličky s rýží, paprikou a kari omáčkou
45 min
Nudle s růžovozelenou omáčkou
20 min
Gratinovaná dýně s mrkví
50min
Ořechová boloňská omáčka s pórkem
35 min
Gnocchi s rajčatovou omáčkou, bazalkou a parmazánem
30min
Kuře dušené s rajčaty a bazalkou
35 min