Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 gramů loupaných vlašských ořechů
- 400 gramů mrkve, na kousky
- 50 gramů šalotky, napůl
- 60 gramů olivového oleje
- 30 gramů jablečného octa
- 1 ½ čajové lžičky soli
- 2 stonky čerstvé petržele, jen lístky
- 3 špetky mletého černého pepře
- 300 gramů jablek, oloupaných, na čtvrtky
- 1200 gramů vody
- 300 gramů těstovin, sušených, typu fusilli
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1758 kJ / 420 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 45 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Błonnik
- 7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Fazolovo-okurkový salát s podmáslím a mátou
40 Min
Zelný salát s bylinkami
10 Min
Salát z červeného zelí a hrušek s koriandrem
5 Min
Sýrový salát s vlašskými ořechy
15 Min
Těstovinový salát s ořechy
15 Min
Těstoviny s citrónovým pestem, hráškem a fazolkami - z jednoho hrnce
35 min
Papriková omeleta s kukuřično-rajčatovou salsou
40 Min
Salát z bílého zelí, mrkve a jablka
5 Min
Müsli z čerstvého kokosu a datlí
5 Min
Krůtí závitky po indicku
1 Std. 10 Min
Smetanové brambory se špenátem
50 min
Salát z divoké rýže s tuňákem
50 min