Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1500 g de agua
- 1 ½ cucharaditas de sal
- 350 - 400 g de remolacha fresca (sin hojas, con piel y 4-5 cm de tallo)
- 4 huevos
- 350 - 400 g de patatas en trozos (2-3 cm)
- 10 - 12 cubitos de hielo
- 150 g de mayonesa
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1389 kJ / 332 kcal
- Białko
- 7.94 g
- Węglowodany
- 14.96 g
- Tłuszcz
- 26.36 g
- Błonnik
- 2.68 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Coles de Bruselas a la mostaza
20 min
Zanahorias agridulces
1h
Ensaladilla rusa de remolacha
1h 10min
Pimientos agridulces
1 godz. 5 min
Ensalada de verduras guisadas
20 min
Pimientos marinados
55min
Ensalada de rabanitos y repollo
5 min
Ensalada de remolacha con vinagreta de perejil
30min
Puré de remolacha al vapor con pera y granada
1h
Verduras escabechadas
12h 30min
Buñuelos de acelga
45min
Escabeche de berenjenas con mejillones
25h 50min