Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1500 g de agua
- 1 ½ cucharaditas de sal
- 350 - 400 g de remolacha fresca (sin hojas, con piel y 4-5 cm de tallo)
- 4 huevos
- 350 - 400 g de patatas en trozos (2-3 cm)
- 10 - 12 cubitos de hielo
- 150 g de mayonesa
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1389 kJ / 332 kcal
- Białko
- 7.94 g
- Węglowodany
- 14.96 g
- Tłuszcz
- 26.36 g
- Błonnik
- 2.68 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Espárragos al vapor con salsa de alcaparras
40min
Ensalada de patata y pepino
40min
Ensalada de primavera con huevos poché
25 min
Pimientos marinados
55 Min
Zapallitos rellenos de arroz y carne
1 Std.
Patatas y huevos con salsa de eneldo
50 min
Guarnición agridulce de cebolla roja y calabacín
30 min
Pimientos agridulces
1h 5min
Ensaladilla rusa de remolacha
1 Std. 10 Min
Calabacines rellenos de arroz y carne
1 Std.
Brevas al vapor de naranja
25 min
Puré de remolacha al vapor con pera y granada
1 Std.