Urządzenia i Akcesoria
Lachsrolle
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
20 Scheiben
Składniki
Lachsrolle
-
Parmesan in Stücken50 g
-
Eier4
-
Emmentaler in Stücken70 g
-
Blattspinat, TK angetaut, abgetropft150 g
-
Salz½ TL
-
Pfeffer, frisch gemahlen½ TL
-
Muskat, gemahlen1 Prise
-
geräucherter Lachs in Stücken200 g
-
Kräuterfrischkäse200 g
Dip
-
Zucker2 EL
-
Senf2 EL
-
Dille, getrocknet½ TL
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Scheibe
Białko
7 g
Kalorie
418 kJ /
100 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
0.1 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Schmankerl
22 Przepisy
Austria
Austria
Może spodoba Ci się również...
Rote-Rüben-Dip
15 min
Tiroler Joghurttorte mit Schwarzbeeren
3 godz. 40 min
Frühlingsaufstrich
20 min
Pikante Sandwichtorte mit Ei-Küken
10 godz.
Mediterraner Käseaufstrich
5 min
Marillen-Topfentorte mit Streuseln
1 godz. 40 min
Gorgonzolamousse mit Balsamicozwetschken
1 godz. 10 min
Brokkolisalat / Brokkoli-Feta-Aufstrich
10 min
Gemüse-Rosen-Tarte
1 godz. 40 min
Türkischer Obazda
10 min
Lachsaufstrich
5 min
Lauwarmer Krautsalat
10 min