Urządzenia i Akcesoria
Lavendeleis mit Gin
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 15 godz.
10 Portionen
Składniki
-
Zucker150 g
-
Kuhmilch 3,6% Fett620 g
-
Lavendel Blüten getrocknet (ca. 5 g)1 ½ EL
-
Eidotter4
-
Vanilleschote Mark ausgekratzt1
-
Crème fraîche320 g
-
Zitronensaft, frisch gepresst1 EL
-
Gin40 - 50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
45 mg
Białko
4 g
Kalorie
790 kJ /
189 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pannacotta mit Ananaskompott
4 godz. 40 min
Crema Catalana
1 godz. 10 min
Rote Rüben Suppe mit Wasabi-Nockerl
1 godz.
Chili-Öl nach Szechuan-Art
1 godz. 25 min
Granatapfel-Mohn-Tiramisu
1 godz. 10 min
Roastbeef mit Mojo Verde und heurigen Erdäpfeln
1 godz. 15 min
Rosemary Pink
10 min
Rotwein-Pilz-Risotto
35 min
Menü: Karotten-Ingwer-Suppe; Gefüllte Gans mit Rotkraut und Schwarzwälderkirsch-Dessert
5 godz. 30 min
Zitronensorbet
6 godz. 40 min
Cumberland-Senf-Sauce
1 godz. 15 min
Schoko-Rosmarin-Creme mit Erdbeerragout
2 godz. 35 min