Gâteau fondant aux noix

Gâteau fondant aux noix

4.6 303 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
8 parts

Składniki

  • de cerneaux de noix
    300 g
  • de sucre en poudre
    200 g
  • de farine de blé et un peu pour le moule
    100 g
  • de levure chimique (½ sachet)
    1 c. à café
  • de beurre doux coupé en morceaux, et un peu pour le moule
    250 g
  • de sel
    1 pincée
  • œufs
    5

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 690 kcal / 2861.9 kJ
Białko 11 g
Tłuszcz 53.9 g
Węglowodany 37.8 g
Błonnik 2.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...