
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de cerneaux de noix
- 200 g de sucre en poudre
- 100 g de farine de blé et un peu pour le moule
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 250 g de beurre doux coupé en morceaux, et un peu pour le moule
- 1 pincée de sel
- 5 œufs
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 690 kcal / 2861.9 kJ
- Białko
- 11 g
- Tłuszcz
- 53.9 g
- Węglowodany
- 37.8 g
- Błonnik
- 2.9 g