![Bärlauch-Rub Bärlauch-Rub](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6597A588-C871-4446-9F11-5B45F28AF15F/Derivates/172d15df-e8c7-4b7d-82ef-cf9f47652529.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 Streifen Zitronenschale, unbehandelt (à 1 x 4 cm), dünn abgeschält
- 50 g Bärlauchblätter, frisch, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Zwiebel, halbiert
- 1 TL grobes Meersalz
- 1 TL Pfefferkörner, bunt
- 1 TL Senfkörner
- 2 TL brauner Zucker
- Wartości odżywcze
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 438 kJ / 105 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 2.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bärlauchöl
15 min
Bärlauch-Hollandaise
15 min
Bärlauch-Erdäpfelkas
40min
Bärlauch-Brennnesselspätzle mit Bergkäse
45min
Bärlauch-Röggelchen
48 godz.
Bärlauchpaste
20min
Bärlauchsalz
27 godz. 25 min
Bärlauchknödel mit Tomatensugo
1h 10min
Bärlauch-Hummus
15 min
Bärlauch-Faltenbrot
2h 30min
Bärlauch-Tomaten-Pesto
5 min
Bärlauchbutter
10min