Urządzenia i Akcesoria
Pera y jamaica al horno
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 porciones
Składniki
Crema batida
-
25 g de azúcar
-
200 g de crema para batir (min 30% de grasa)
Peras al horno
-
25 g de flor de jamaica
-
170 g de agua
-
55 g de azúcar
-
2 peras
-
55 g de hojuelas de avena
-
30 g de harina
-
100 g de mantequilla sin sal
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porción
Białko
5 g
Kalorie
1903 kJ /
453 kcal
Tłuszcz
31 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
47 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
CASERO Y SABROSO
10 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Sopa de cilantro
1 godz. 20 min
Agua de chayote
10 min
Manzanas al tequila
35 min
Gelatina de café y almendras
1 godz. 15 min
Nicuatole de mamey
3 godz. 30 min
Sopa de elote
35 min
Pepinos rellenos
15 min
Agua de Horchata
5 min
Helado de aguacate y coco
6 godz. 20 min
Lassie de durazno y canela
10 min
Agua de calabaza
35 min
Rompope
1 godz. 30 min