Pera y jamaica al horno

Pera y jamaica al horno

5.0 1 ocena
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 porciones

Składniki

Crema batida
  • 25 g de azúcar
  • 200 g de crema para batir (min 30% de grasa)
Peras al horno
  • 25 g de flor de jamaica
  • 170 g de agua
  • 55 g de azúcar
  • 2 peras
  • 55 g de hojuelas de avena
  • 30 g de harina
  • 100 g de mantequilla sin sal

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porción

Białko 5 g
Kalorie 1903 kJ / 453 kcal
Tłuszcz 31 g
Błonnik 4 g
Węglowodany 47 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...