Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Crema batida
- 25 g de azúcar
- 200 g de crema para batir (min 30% de grasa)
Peras al horno
- 25 g de flor de jamaica
- 170 g de agua
- 55 g de azúcar
- 2 peras
- 55 g de hojuelas de avena
- 30 g de harina
- 100 g de mantequilla sin sal
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1903 kJ / 453 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 47 g
- Tłuszcz
- 31 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Panqué de plátano (vegano y sin gluten)
1h 30min
Crema de ejote
30 min
Sopa de jitomate con amaranto
20 min
Agua de Horchata
5min
Aderezo de jengibre y naranja
5min
Panqué de zanahoria y coco sin gluten
1h 30min
Pastel Frangipane
1 godz. 45 min
Pan de pumate, aceitunas negras y romero
30 min
Souffle de chocolate
1h
Salsa catsup
1 Std. 15 Min
Aderezo de yoghurt
5min
Crema de cilantro
30 min