Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Crema batida
- 25 g de azúcar
- 200 g de crema para batir (min 30% de grasa)
Peras al horno
- 25 g de flor de jamaica
- 170 g de agua
- 55 g de azúcar
- 2 peras
- 55 g de hojuelas de avena
- 30 g de harina
- 100 g de mantequilla sin sal
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1903 kJ / 453 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 47 g
- Tłuszcz
- 31 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Flan de cacao
4h 45min
Oefs en cocotte (huevos en cazuela)
40 мин.
Gelée de mango
15min
Gelatina de café y almendras
1h 15min
Aguachile de jícama
15min
Cheesecake de mora azul
5h
Postre de jícama
1h 15min
Natilla de mango
1 godz. 10 min
Pan francés vegano
30 min
Avena para desayunar
13 Std.
Agua de avena y manzana
5min
Ensalada fresca con aderezo de pepino
10min