Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g carne fără pielițe și os, tăiată bucăți
- 300 g legume mixte (ex. țelină tulpină, morcovi, ceapă, usturoi, roșii), tăiate bucăți
- 4 fire ierburi aromate proaspete, în amestec (ex. salvie, rozmarin), doar frunzele
- 150 g sare grunjoasă
- 30 g vin roșu
- 1 foaie de dafin, uscată
- 1 cuișor
- Wartości odżywcze
- na 750 g
- Kalorie
- 2754 kJ / 658 kcal
- Białko
- 59 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 38 g
- Błonnik
- 7.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sos de mere
20 min
Supă de pește pescar și crevete
1 Std.
Piept de pui sous-vide
Brak ocen
Zuppa di pesce
40 min
Corcodușe murate în suc dulce-acrișor
20 min
Plăcintă împletită cu carne de porc
40 min
Tarte cu ceapă caramelizată și brânză de capră
1 Std.
Concentrat pastă de pui
45 min
Ardei grași marinați
55 min
Pate de ficat cu Riesling
3 godz.
Pastă cremoasă de roșii uscate și fasole albă
10 min
Concentrat pastă de legume
45 min