Pain farci à la mozzarella

Pain farci à la mozzarella

4.0 107 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
12 parts

Składniki

La garniture
  • 15 g de parmesan
  • 1 c. à soupe de feuilles de persil frais
La farce
  • 40 g de parmesan coupé en morceaux
  • 2 gousses d'ail
  • 150 g de mozzarella émincée en tranches
  • 40 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
  • 1 œuf
La pâte
  • 130 g de fromage blanc 40 % m.g.
  • 80 g de beurre doux coupé en morceaux
  • 270 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
  • 1 œuf
  • 1 pincée de sucre en poudre
  • 1 c. à café de sel
  • 1 jaune d'œuf
  • 1 c. à soupe d'eau

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 part

Białko 8.6 g
Kalorie 957.1 kJ / 228.6 kcal
Tłuszcz 13.3 g
Błonnik 0.7 g
Węglowodany 18 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...