Pains à la pomme de terre

Pains à la pomme de terre

4.3 11 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 12 godz. 45 min
8 pièces

Składniki

  • 500 g de pommes de terre farineuses, spécial purée épluchées et détaillées en dés (2 cm)
  • 500 g d'eau
  • ½ c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 50 g de crème liquide, 30% m.g. min.
  • 150 g de farine de blé et un peu pour fariner
  • 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pièce

Białko 4 g
Kalorie 648 kJ / 155 kcal
Tłuszcz 2 g
Błonnik 1.5 g
Węglowodany 28 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...