
Urządzenia i Akcesoria
Gefüllter Kohlrabi mit Saibling
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 Portionen
Składniki
-
Kohlrabi (à ca. 400 g im Ganzen, ohne Blätter)4
-
Schalotten halbiert70 g
-
Weißwein100 g
-
Wasser300 g
-
Schlagobers150 g
-
Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht2 TL
-
Salz½ - ¾ TL
-
Muskat, gemahlen2 Prisen
-
Saiblingsfilets, mit Haut in 2 cm Stücken4
-
Zitronenschale, gerieben1 TL
-
Dille, frisch etwas mehr zum Garnieren1 EL
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
275 kcal /
1153 kJ
Białko
23 g
Tłuszcz
16 g
Węglowodany
7 g
Błonnik
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Servus
12 Przepisów
Austria
Austria