Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
綜合野菇鮮蔬
- 15 克 蒜頭
- 10 克 奶油
- 120 克 新鮮綜合菇類 ,去根部,剝散
- 30 克 櫛瓜 ,切薄片
- ¼ 茶匙 鹽
- 1 小撮 黑胡椒粉
歐姆蛋
- 油 ,少許,刷油用
- 3 顆 蛋
- ¼ 茶匙 鹽
- 1 小撮 黑胡椒粉
- 500 克 水
- 5 克 奶油
- 30 克 比薩起士絲
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1010 kJ / 241 kcal
- Białko
- 16 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Błonnik
- 2 g