Urządzenia i Akcesoria
綜合野菇起士歐姆蛋
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
2 人份
Składniki
綜合野菇鮮蔬
-
蒜頭15 克
-
奶油10 克
-
新鮮綜合菇類 去根部,剝散120 克
-
櫛瓜 切薄片30 克
-
鹽¼ 茶匙
-
黑胡椒粉1 小撮
歐姆蛋
-
油 少許,刷油用
-
蛋3 顆
-
鹽¼ 茶匙
-
黑胡椒粉1 小撮
-
水500 克
-
奶油5 克
-
比薩起士絲30 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
16 g
Kalorie
1010 kJ /
241 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
8 g