Urządzenia i Akcesoria
Smetanové rizoto s modrým sýrem a ořechy
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porce
Składniki
-
50 gramů ořechů kešu
-
3 stroužky česneku
-
15 gramů másla
-
250 gramů rýže
-
1 ½ kusů zeleninového bujónu
-
850 gramů studené vody
-
120 gramů smetany
-
100 gramů modrého sýru ideální je Gorgonzola nebo zralejší Niva
-
bazalka, čerstvá možno i sušená, množství podle chuti
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
12.8 g
Kalorie
1899 kJ /
453 kcal
Tłuszcz
19.6 g
Błonnik
1.4 g
Węglowodany
54.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Ořechové speciality
11 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Zámecké rizoto
35 min
Houbové rizoto
40 min
Těstoviny s rajčaty a špenátem
30 min
Těstoviny s ajvarem a se sýrem
25 min
Brokolicová pomazánka
15 min
Zapečené brambory s gorgonzolovou omáčkou
40 min
Rizoto s hruškami a gorgonzolou
40 min
Gnocchi trikolóra
25 min
Rizoto s houbami a špenátem
55 min
Těstoviny penne s houbami
35 min
Zapečené gnocchi s brokolicí a sýrem s modrou plísní
35 min
Špenátové rizoto
30 min