Urządzenia i Akcesoria
Bramborové pyré s hráškem a mátou
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 porcí
Składniki
-
30 lístků čerstvé máty
-
450 gramů brambor oloupaných, na kousky
-
450 gramů hrášku, zeleného, mraženého předem rozmraženého
-
230 gramů vody
-
1 čajová lžička soli
-
30 gramů másla
-
30 gramů bílého jogurtu smetanového
-
1 - 2 špetky muškátového oříšku, mletého
-
1 - 2 špetky černého pepře, čerstvě umletého
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
6.5 g
Kalorie
634 kJ /
151 kcal
Tłuszcz
4.6 g
Błonnik
5.5 g
Węglowodany
26.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Brambory
10 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Květáková polévka
35 min
Švestkový clafoutis
Brak ocen
Salát z nastrouhané mrkve
Brak ocen
Citrónové kuře s chřestem
40 min
Krevetový vývar v thajském stylu a pikantní jablka
1 godz. 15 min
Zeleninová polévka a vejce v kokotce se špenátem
1 godz.
Treska s cibulovo-balzamikovým přelivem
1 godz.
Krémová polévka s čerstvým sýrem a jablky
30 min
Penne se slávkami
1 godz. 5 min
Celerové pyré s blaťáckým zlatem
50 min
Žampiónový krém s estragonem
Brak ocen
Bramborovo - zeleninové pyré
40 min