Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 gramů brambor, na kostky (2 cm)
- 10 gramů čerstvého droždí
- 100 gramů mléka
- 50 gramů cukru
- ½ balíčku vanilkového cukru
- 125 gramů polohrubé mouky
- 125 gramů hladké mouky
- ½ čajové lžičky soli, plus na dochucení
- 50 gramů oleje
- 1 vejce
- 250 gramů másla
- 650 gramů smetany, min. 30 % tuku
- 1 - 2 špetky čerstvě umletého pepře
- 200 gramů kapra, uzeného nebo jiné uzené ryby (pstruh, makrela), rozebrané na kousky (2-3 cm)
- pažitka a kopr na ozdobu
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 6525 kJ / 1557 kcal
- Białko
- 24.75 g
- Węglowodany
- 78 g
- Tłuszcz
- 130 g
- Błonnik
- 2.45 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Krémová polenta s parmazánem, divoké bylinky a pošírované vejce
45p
Olivová tapenáda
5p
Crème brûlée s vaječným likérem
1óra 15p
Cantuccini di Prato
1óra
Cibulovo-ricottové muffiny se šalvějí
1óra
Bylinkový olej
2 Std. 5 Min
Máslo s lískovými oříšky
1óra 30p
Galette Auvergnate (s modrým sýrem, ořechy a zakysanou smetanou)
2 Std. 30 Min
Hrušky v červeném víně
3 godz. 20 min
Flan z kozího sýru s jogurtovou omáčkou a pórkem
Brak ocen
Paštika s tuňákem a lososem
12h 10 min.
Pomazánka z pečeného lilku s jogurtem a rukolou
1óra 15p